info@leerperspectief.nl      06 36 346 131     Beltrumsestraat 25A Groenlo                                        Vacatures
   Cursussen

   Leren leren en Gitaarles

 

Leren leren

In deze training leer je in een kleine groep hoe je beter kunt leren in minder tijd.

Een van de onderwerpen van onze training is snellezen. Je kunt met deze training je normale leessnelheid makkelijk verdubbelen en tegelijk evenveel of zelfs meer onthouden van wat je gelezen hebt. Deze techniek is een must voor iedereen !

Ook besteden we aandacht aan de kracht van acroniemen en ezelsbruggetjes, aan mindmappen en geven we tips over effectief studeren .

Naast het meegeven van de hierboven genoemde waardevolle leerstrategieŽn hebben wij als streven de leerlingen voor leren te motiveren, hen zelfvertrouwen mee te geven en hen zelfwerkzaamheid bij te brengen.


  • Aanmelding kan met het aanmeldformulier dat te vinden is in het horizontale menu bovenaan deze pagina onder "Aanmelding".

  • Dagen en tijden: in onderling overleg.

  • Kosten: 10 lessen voor 195 euro.


Gitaarles

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat muziek een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Daarbij versterkt het gezamenlijk musiceren het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.


De gitaarlessen betreffen individuele lessen die naar behoefte kunnen worden ingevuld met klassiek, pop of rock, zowel akoestisch als electrisch.


De lessen worden gegeven in cycli van 10 lessen, zodat er gewerkt kan worden vanuit een leerplan, afgestemd op de ambities en mogelijkheden van de leerling. Dit vanuit onze ervaring dat een opbouw in de lessen bij het leren beheersen van een bepaald aspect van het gitaarspel crusiaal is voor het bereiken van het gewenste resultaat.


  • Aanmelding kan met het aanmeldformulier dat te vinden is in het horizontale menu bovenaan deze pagina onder "Aanmelding".

  • Dagen en tijden: in onderling overleg.

  • Kosten: 10 lessen voor 195 euro.