info@leerperspectief.nl      06 36 346 131     Beltrumsestraat 25A Groenlo                                        Vacatures
   Cursussen


Start cursuscyclus voorjaar 2019: maandag 4 maart

Er zijn elk schooljaar twee cursusperioden: van oktober t/m december en van maart t/m mei (complete aanbod aan cursussen wordt dan opnieuw aangeboden).


Naast de schoolgerelateerde cursus 'Leren Leren' zijn er diverse PC cusussen voor de verschillende onderdelen van 'Microsoft Office'. De onderdelen Outlook, Word, Excel en Powerpoint worden als afzonderlijke cursussen aangeboden.


Wat bieden de cursussen ?


  • Tien lessen van een uur in hartje Groenlo;
  • Een cursusboek met een winkelwaarde van 35 euro, tegelijk naslagwerk;
  • De lessen worden gegeven met behulp van beamerprojectie;
  • Er is een snel draadloos netwerk voor aangenaam internetten;
  • Er wordt gewerkt in kleine groepen voor veel individuele aandacht.

Microsoft Office cursus: productiever en efficiënter werken


De afgelopen jaren hebben veel mensen een Microsoft Office cursus gevolgd bij Leerperspectief. Na het volgen van de cursus zeggen cursisten veel handiger en sneller te werken en veel meer de mogelijkheden te benutten.


Daarnaast is er een cursus Time Management. Er wordt hierbij diepgaander ingegegaan op de planningsmogelijkheden van Microsoft Outlook. Je leert in deze cursus kort gezegd beter om te gaan met je tijd. Met name bedoelt voor professionele toepassing, maar al snel zal de cursist merken dat deze cursus ook privé van grote waarde kan zijn.


De versie die wordt gebruikt betreft Microsoft Office 2016. Werkt u echter met de versie 2007, 2010 of 2013 dan is dat geen enkel probleem.


Voorwaarden voor deelname


Voor de cursus PC Gebruik Basis:


  • U beschikt over een laptop met daarop Windows 7, 8 of 10;
  • U heeft thuis een internetverbinding (voor het maken van de opdrachten/oefeningen).

Voor de MS Office cursussen (Outlook, Word, Excel, Powerpoint of Time Management):


  • U beschikt over een laptop (met Windows 7, 8 of 10) of een MacBook (iOS 10 of hoger);
  • U heeft de betreffende software (Outlook, Word, Excel of Powerpoint) op uw laptop of Macbook staan. Bij voorkeur versie 2016, maar ook versie 2007, 2010 of 2013 voldoen (voor de Macbook resp. 2008, 2011 of 2014;)
  • U heeft thuis een internetverbinding (voor het maken van de opdrachten/oefeningen).

Aanmelding

Aanmelding kan met het formulier dat is te vinden in het horizontale menu bovenaan deze pagina, onder "Aanmelding". Het formulier kunt u downloaden en ingevuld en ondertekend toesturen of mailen. En natuurlijk kunt u ons bellen of mailen als u eerst meer informatie wilt. Telefoonnummer, e-mailadres en adresgegevens vindt u bovenaan deze pagina.


Onderstaand van elk van de cursussen een beschrijving, de data, de tijden en de kosten:

s1

s3

s1

s1

s3

s2

s3