info@leerperspectief.nl      06 36 346 131     Beltrumsestraat 25A Groenlo                                        Vacatures
   Over Leerperspectief


Het verzorgen van huiswerkbegeleiding, examenvoorbereiding, bijlessen en diverse cursussen is wat Leerperspectief al weer een aantal jaren (sinds 2014) met succes doet aan de Beltrumsestraat in Groenlo.


Bij Leerperspectief is huiswerkbegeleiding meer dan je huiswerk doen, leren leren of leren plannen. Aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en aandacht voor de specifieke handicap van leerlingen is minstens zo belangrijk.


Begonnen als huiswerkbegeleiding biedt Leerperspectief momenteel een uitgebreid pakket aan mogelijkheden: huiswerkbegeleiding, bijles, examenvoorbereiding en cursussen.


Onze kernpunten op een rij:


 • Aandacht voor het kind

  Veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind. Beleid bepaald in samenspraak met ouders en school;

 • Plannen en structureren

  Plannen en structureren is vast onderdeel bij de huiswerkbegeleiding;

 • Ervaren begeleiders: pedagogisch

  Deskundige pedagogische begeleiding door leraren met jarenlange praktijkervaring;

 • Ervaren begeleiders: vakinhoudelijk

  Deskundige vakinhoudelijke begeleiding bij de huiswerkbegeleiding. Is er af en toe extra begeleiding nodig voor een bepaald vak dan is bijles niet gelijk noodzakelijk. Deze specifieke kennis is voorhanden bij de begeleiders. Zij zijn veelal ook degenen die de bijlessen verzorgen;

 • Stiltekamer

  Er is een stiltekamer voor leerlingen met extra behoefte aan focus;

 • Aanmelding

  Aanmelding voor de huiswerkbegeleiding is mogelijk voor 2, 3 , 4 of 5 dagen per week. De VIPkaart biedt een voordelige mogelijkheid om de begeleiding van uw kind vrij in te plannen.

 • Intake

  In een intakegesprek komen de aandachtspunten in de begeleiding van de leerling aan de orde en kunnen wij u adviseren.

 • Tijden

  Maandag t/m vrijdag van 15.00 uur - 17.30 uur.


Ons team

Wij verheugen ons in een hecht team van enthousiaste mensen, allen zeer betrokken bij hun vak en bij de leerling. Onderstaand een korte introductie.


 • Ton Leever

   

  Ton

   

  Is zijn carriere begonnen in de marketing voor een aantal grote bedrijven en is inmiddels zelfstandig adviseur en coach voor bedrijven. Naast deze zakelijke activiteiten is hij zich steeds meer gaan richten op de begeleiding van jongeren. Huiswerkbegeleiding maakt daar deel van uit. Bij Leerperspectief wil hij jongeren inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
 • Joke Holweg-Vaarwerk

   

  Joke

   

  Joke Holweg-Vaarwerk is onze dyslexiespecialiste. Met het diploma Orthopedagogiek en Speciaal Onderwijs op zak, is zij als Remedial Teacher gaan werken op een school voor kinderen met spraaktaal-problemen in Arnhem. Haar aandacht ging toen vooral uit naar het grote aantal kinderen met lees- en spellingproblemen. Deze interesse groeide en mondde uit in het volgen van een opleiding tot dyslexiespecialiste (2006). Naast haar eigen praktijk is Joke m.i.v. schooljaat 2014-2015 dyslexiespecialiste bij Leerperspectief.
 • Valerie Haygarth

   

  Valerie

   

  Valerie is onze docente Engels. Zij is real English en dus native speaker. Als geen ander kan zij de cursist vertrouwd maken met de Engelse taal in woord en geschrift. Zij is een zeer ervaren en enthousiaste docente met een "track record" in Engeland, Australie, Zweden en Nederland. Haar methodiek is speels, veelzijdig en zeer motiverend.